Rico Verhoeven

Verhoeven pas later dit jaar weer de ring in

Rico Verhoeven gaat pas later dit jaar weer de ring in. De Brabander heeft woensdag op de training een zware knieblessure opgelopen.

Verhoeven zou in maart gaan knokken met de Kroaat Antonio Plazibat, maar op de training ging het woensdag mis. Verhoeven verdraaide zijn knie waardoor de kruisband is afgescheurd. Aanstaande dinsdag word de wereldkampioen kickboksen geopereerd en het herstel zal 6 tot 9 maanden gaan duren.

Ondanks de zware knieblessure blijft Verhoeven positief. Verhoeven vindt het herstel “geen probleem”, maar is wel benieuwd naar de komende periode. “Ik heb altijd op een goed level kunnen blijven. Straks mag ik mijn lichaam maar op een bepaald percentage belasten”, vertelde hij.

“Dat zal misschien voor wat frustratie gaan zorgen. Maar er zijn genoeg mogelijkheden om zo fit mogelijk te blijven. Wanneer het mogelijk is, rennen we weer naar de ring.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.