Rianne de Vries breekt enkel op training

Rianne de Vries breekt enkel op training

17 juli 2017 Uit Door Sportredactie

HEERENVEEN – Shorttrackster Rianne de Vries heeft maandag bij een training haar enkel gebroken. De schaats van de 26-jarige De Vries schoot ineens weg, waardoor ze een valpartij niet meer kon ontlopen.

,,Het deed eerst veel pijn, maar daarna trok die pijn snel weg. Ik dacht dat het wel meeviel”, liet De Vries op schaatsen.nl weten. Nader onderzoek wees echter uit dat haar enkel toch was gebroken. ,,Een flinke breuk. Het is de vraag of ik geopereerd moet worden of niet. Daar gaan de artsen nog naar kijken.”

De Vries is positief gestemd over haar revalidatie. ,,Ik heb een geweldig team om me heen. Iedereen gaat er alles aan doen om mij zo snel mogelijk weer op het ijs te krijgen. Het zal minder makkelijk worden dan de rest, maar ik ga er vol voor. De Spelen zijn gewoon nog in zicht.”