Max Verstappen leider WK

Red Bull van Verstappen gaf te veel geld uit

Red Bull van Verstappen verrast met uitspraak van de FIA

Het Formule 1 team van Max Verstappen, Red Bull Racing heeft in 2021 te veel geld uit geven dan mocht. Zo maakte de FIA maandag bekend.

Uit het onderzoek is gebleken dat Red Bull Racing iets meer heeft uitgegeven dan mocht. Omdat het een minimaal verschil bedraagt komt de wereldtitel van Verstappen in 2021 niet in gevaar. In een verklaring heeft Red Bull Racing aangegeven verrast te zijn door het bericht.

“We hebben met verbazing en teleurstelling kennisgenomen van het feit dat de FIA heeft aangekondigd dat er sprake is van een ‘kleine overschrijding’ van de financiële reglementen”, schrijft Red Bull in een verklaring.

“Uit onze ingezonden boekhouding blijkt dat wij vorig jaar onder het budgetplafond zijn gebleven. We moeten grondig uitzoeken hoe de FIA tot dit resultaat is gekomen, want wij geloven nog steeds dat de relevante kosten hebben voldaan aan de budgetlimiet.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen