15 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Quinten Hermans wint wereldbeker in Fayetteville

Quinten Hermans

Quinten Hermans

Hermans een klasse apart in Fayetteville

De Belgische veldrijder Quinten Hermans heeft woensdagavond in het Amerikaanse Fayetteville voor het eerst in zijn carriere een wereldbeker gewonnen.

Hermans was vanaf het begin van de race duidelijk het sterkste. Geen enkele renner kon het tempo bijbenen op het zwaar modderige parcours. Landgenoot Eli Iserbyt kwam op 37 seconden achterstand als tweede over de streep. Michael Vanthourenhout eindigde als derde.

Pim Ronhaar was de beste Nederlander vandaag op een vijfde plaats. Bij de dames ging de overwinning naar wereldkampioene Lucinda Brand.

Klassement

In het klassement behoudt Iserbyt met 70 punten de leiding. Hermans staat met vijf punten achterstand nu tweede. Er staan dit seizoen nog 14 wereldbekers op de kalender.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste wielrennen en veldrijden nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites