PSV’ers Zahavi en Teze missen PEC uit

'PSV huurt doelman Mvogo van RB Leipzig'

Zahavi en Teze positief getest op coronavirus

Eran Zahavi en Jordan Teze doen zondagmiddag met PSV niet mee in het uitduel met PEC Zwolle. Beide spelers zijn positief getest op het coronavirus.

Teze werdt afgelopen week bij Jong Oranje al positief gestest en Zahavi bij terugkomst van een interland van Israel. Het is nog niet duidelijk of beide spelers volgende week ook inzetbaar zijn bij het Europa League duel van PSV thuis tegen Granada.

Sport livestreams

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en gratissportkijken.nl staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Geef een reactie