Psv

PSV verslaat ook Volendam

PSV blijft ook na speelronde 7 de trotse koploper in de eredivisie na een mooie 3-1 overwinning op FC Volendam.

Via Lang kwam PSV snel op een 1-0 voorsprong en leek een ruime overwinning in de maak. Ondanks veel kansen wisten de Eindhovenaren voor de rust geen afstand te nemen van de Volendammers.

Na de 2-0 na rust van Til leek het duel beslist, al werd het een kwartier voor tijd nog even spannend toen Twigt een strafschop binnenschoot nadat invaller Zeefuik binnen de zestien meter was gevloerd. Tillman die voor het eerst in de basis startte zorgde in blessuretijd voor de 3-1.

PSV – FC Volendam 3-1
1-0 Lang (12), 2-0 Til (47), 2-1 Twigt (75/pen), 2-1 Tillman (90+6)
PSV: Benitez, Teze, Bella-Kotchap (Ramalho/86), Boscagli, Van Aanholt; Veerman, Bakayoko, Tillman, Saibari (Til/46), Lang (Vertessen/86), De Jong (Pepi/70)
FC Volendam: Backhaus, Plat, Mirani, Benamar, Flint, Twigt, De Haan, Ould-Chikh (Booth/72), Payne (Buur/72), Kuol (Johnson/46), Mühren (Zeefuik/62)

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.