PSV wint op de poolcirkel van Bodo Glimt

PSV wint op de poolcirkel van Bodo Glimt

PSV met 2-1 te sterk voor Bodo Glimt

PSV heeft donderdagavond in de UEFA Europa League op de poolcirkel weten te winnen van het Noorse Bodo Glimt.

De Eindhovenaren kwamen via een eigen doelpunt van Sampsted vlak voor rust op een 0-1 voorsprong. Na rust bediende El Ghazi de mee opgestoomde Bakayoko die voor de 0-2 zorgde. Vlak voor tijd deed Bodo Glimt nog iets terug via Zugelj, maar er was te weinig tijd voor meer.

PSV neemt het in de tussenronde van de Europa League op tegen een van de nummers drie uit de Champions League. De huidige nummer twee uit de Eredivisie zou onder meer FC Barcelona, Sevilla of Juventus kunnen treffen. De loting is maandag.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen