PSV

Simons en Madueke belangrijk voor PSV

Wat zaterdagavond niet lukte dat lukte dinsdagavond wel. PSV is ten koste van Sparta een ronde verder in de beker.

In Rotterdam won PSV de wedstrijd met 1-2 en werd het duel al voor de rust beslist. Xavi Simons opende de score en op slag van rust zorgde Noni Madueke voor de tweede treffer van de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij.

Sparta deed na een uur spelen via Arno Verschueren iets terug, voerde de druk op PSV op, maar een gelijkmaker om een verlenging af te dwingen viel er niet.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.