Real Sociedad Psv

Real Sociedad - PSV

PSV speelt eerst nog een tussenronde

Een punt was donderdagavond voldoende geweest om te overwinteren in de Europa League, maar PSV verloor van Real Sociedad en gaat de Conference League in.

Na 43 minuten benutte Mikel Oyarzabal een strafschop, waarna de Spanjaard in de 62e minuut ook de 2-0 op het scorebord zette. In de extra tijd tekende Alexander Sørloth voor de 3-0-eindstand.

Zo werd het een teleurstellende en pijnlijke avond voor PSV, dat de wedstrijd met tien man beëindigde. Ibrahim Sangaré kreeg zestien minuten voor tijd een tweede gele kaart en dus rood.

PSV gaat nu de Conference League in, maar gaat eerst nog een tussenronde spelen tegen een nummer twee uit die competitie. Feyenoord en AZ zijn zeker van een plek bij de laatste 32 omdat zij verder zijn als poulewinnaar.

[wp_bannerize group=”Forum” categories=”164,483,101,482,466,201,64,232,274,275,45,49,34,101,168,282,77,84,194,195″]