28 maart 2024
Go Ahead Eagles Psv

Go Ahead Eagles - PSV

Van Ginkel kopt PSV in slotminuten naar drie punten

PSV heeft woensdagavond bijna opnieuw punten gespeeld in de Eredivisie. PSV  won in Deventer met 2-1 van de Go Ahead Eagles.

De Eindhovenaren speelden net zoals tegen Feyenoord een hele slechte wedstrijd. Go Ahead Eagles was feller en daarmee had PSV ontzettend veel moeite. Toch kwam het wel voor rust op voorsprong door een treffer Gakpo.

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing” categories=”164,483,101,482,466,201,64,232,274,275,34,45,49,101,168,282,77,84,194,195″]

Na rust werd het spel van PSV slechter en slechter en de gelijkmaker van Cordoba kwam ook absoluut niet uit de lucht vallen. De Eagles leek op weg naar de overwinning, maar aanvoerder van Ginkel kopte vlak voor tijd alsnog de winnende treffer achter doelman Hahn.

PSV blijft met 15 uit 6 de nummer twee in de Eredivisie. Go Ahead staat elfde met zes punten.