PSV klopt Feyenoord met 4-3

PSV - Feyenoord

PSV wint in spectaculair met 4-3 van Feyenoord

PSV heeft in een spannende eredivisie wedstrijd de topper tegen Feyenoord weten te winnen. PSV won het duel met 4-3.

De wedstrijd in Eindhoven begon spectaculair want al in de derde minuut nam Feyenoord een voorsprong. Max verspeelde knullig de bal waarna Idrissi met een goed geplaats schot de score wist te openen.

PSV liet daarna de koppies niet zakken want nog via Brantwhaite en Gakpo stond het na een half uur 2-1. Vlak voor rust scoorde Danilo na fout uitverdedigen van Obispo tegen de verhouding in de 2-2 en met die tussenstand zochten beide ploegen de kleedkamer op.

Na rust kwam PSV binnen twee minuten weer op voorsprong. Op aangeven van Gakpo tikte oud Feyenoorder Til de 3-2 binnen. Ondanks het betere spel van PSV wist Feyenoord opnieuw zich in de wedstrijd terug te knokken. Kokcu maakte op zeer fraaie wijze 3-3. Het slotakkoord was voor PSV. Gakpo gaf aan op Obispo die snoeihard de winnende 4-3 wist te maken.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *