PSV bereikt groepsfase Champions League

PSV rolt Rangers met 5-1 op

Nederland is komend seizoen met twee clubs actief in de Champions League. PSV wist zich ten koste van Rangers FC zich woensdagavond te plaatsen.

PSV speelde vorige week in Glasgow met 2-2 gelijk tegen de Schotten, en ook in Eindhoven had het zeker in het eerste half uur erg moeilijk. In het laatste kwartier werd de ploeg van trainer Peter Bosz sterker en kopte Ismael Saibari op aangeven van Joey Veerman de 1-0 binnen.

PSV maakt na rust korte metten

Na de rust zette PSV de Rangers direct weer vast en kwam de 2-0 niet uit de lucht vallen. Luuk de Jong bediende Saibari die knap bij de tweede paal de controle over de bal hield en scoorde. Toch leek het ineens spannend te gaan worden want Rangers kwam via James Tavernier uit het niet terug tot 2-1.

Maar PSV schrok niet van de tegentreffer. Amper twee minuten later tekende De Jong voor de 3-1. Rangers geloofde het daarna wel en PSV wist de score daarna nog te vergroten. Veerman maakte de 4-1 en Goldson scoorde in eigen doel.

De loting voor de groepsfase van de UEFA Champions League is donderdagavond in het Zwitserse Nyon. De loting begint om 18.00 uur en is live te zien via Ziggo Sport.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/