PSV - Sparta

PSV komt niet tot scoren tegen Sparta

PSV is niet al te best begonnen aan het jaar 2023. De Eindhovenaren kwamen tegen Sparta niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

De Brabanders dwong weinig kansen af tegen het goed verdedigende Sparta. In de slotfase leek de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij nog een penalty te krijgen, maar tegen het advies van de VAR in wees scheidsrechter Sander van der Eijk niet naar de stip nadat Jordan Teze tegen de grond was gegaan.

Door de puntendeling met Sparta dreigt PSV gelijk schade op te lopen in de titelstrijd met Feyenoord, Ajax, FC Twente en AZ. Koploper Feyenoord speelt zondag uit tegen FC Utrecht en Ajax neemt het in Nijmegen op tegen NEC. De twee rivalen kunnen zodoende uitlopen op PSV, dat voorlopig wel tweede in de Eredivisie staat.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.