22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Promes in de problemen nu OM hem wil vervolgen

Quincy Promes

Quincy Promes

OM wil Promes vervolgen voor steekincident

Voetballer Quincy  Promes zit flink in de problemen nu het OM (Openbaar Ministerie) de aanvaller van Spartak Moskou en het Nederlands elftal wil vervolgen. Promes (29) zou een neef na een ruzie in een knie gestoken hebben, maar Promes blijft ontkennen dat hij bij het incident aanwezig was.

Powered by WP Bannerize

De politie rondde het onderzoek in mei af en stuurde het dossier door naar het OM in Amsterdam. Dat heeft na bestudering de “voorgenomen beslissing” genomen om tot vervolging over te gaan. Er is nog geen definitieve aanklacht. Deze wordt pas opgesteld als Promes’ advocaat Gerard Spong onderzoekswensen heeft ingediend. Mochten die onderzoekswensen leiden tot nadere onderzoekshandelingen, dan zullen die eerst worden uitgevoerd voordat het OM een definitieve beslissing neemt.

Vorige maand zei de neef in De Telegraaf dat de aanvankelijk goede stemming omsloeg en dat hij Promes plotseling op zich zag afstormen. Hij denkt dat erger is voorkomen doordat hij achterover viel. Daardoor werd hij naar eigen zeggen niet in zijn bovenlichaam maar in zijn knie geraakt. Bij het incident zouden de kniepezen van de neef van Promes zijn doorkliefd.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites