Programma Formule 1 Grand Prix van Brazilië

Kijk hier via een live stream Formule 1

Sprintrace bij Formule 1 Grand Prix van Brazilië

Op zondag 13 november vind de Formule 1 Grand Prix van Brazilië plaats. Check nu hier het programma voor het raceweekend.

In Sao Paulo staat de voorlaatste race van het seizoen op de kalender. En het weekend zal anders gaan verlopen dan de voorgaande weekenden want er is weer een sprintrace.

Dat betekend dat de coureurs zich vrijdagavond al moeten kwalificeren voor de sprintrace die op zaterdagavond zal gaan plaatsvinden. De race is op zondag 13 november om 19.00 uur.

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 11 november16:30 – 17:30
Kwalificatievrijdag 11 november20:00 – 21:00
Tweede vrije trainingzaterdag 12 november16:30 – 17:30
Sprintracezaterdag 12 november20:30 – 21:00
Racezondag 13 november19:00 – 21:00

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.