Programma en tijdschema GP van Italië op Monza

Circuit Monza

Kwalificatie GP van Italië zaterdagmiddag om 16.00 uur

Komend weekend is er weer formule 1. De GP van Italië op circuit Monza staat op het programma. Vind nu hier het tijdschema.

De eerste vrije training op het programma van de Grand Prix van Italië start op vrijdag 01 september om 14:00. De tweede vrije training op het programma van de Grand Prix van Italië start op vrijdag 01 september om 17:00. De derde vrijetraining staat op zaterdag 02 september op het programma en begint dan om 13.00 uur.

De kwalificatie zal zaterdagmiddag 02 september om 16.00 uur zijn. De race op zondag 03 september zal zoals gebruikelijk in Europa om 15.00 uur van start gaan.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/