27 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Programma en livestream EK Zwemmen Boedapest

Programma en livestream EK Zwemmen Boedapest

Programma en livestream EK Zwemmen Boedapest

EK zwemmen livestream van 10 tot 23 mei

Van 10 tot en met 23 mei vind in het Hongaarse Boedapest het EK langebaan zwemmen plaats. Vind hier het programma en de gratis livestream van het toernooi.

De gratis EK Langebaan livestream vind je onderaan de pagina

Schoonspringen en Synchroon

Het EK begint op 10 mei met het schoonspringen en Synchroonzwemmen. Ook Team NL doet met vijf vrouwen en twee mannen mee aan het EK. De selectie van de mannen bestaat uit Bram Meulendijks (3 meterplank en 3 meterplank synchroon), Pascal Faatz (3 meterplank, 3 meterplank synchroon en 3 meterplank mixed synchroon).

De selectie van de vrouwen bestaat uit Inge Jansen (3 meterplank en 3 meterplank synchroon), Celine van Duijn (toren en 3 meterplank synchroon), Guurtje Praasterink (toren), Oona Abbema (1 meterplank), Daphne Wils (1 meterplank, 3 meterplank en 3 meterplank mixed synchroon).

Langebaanzwemmers

Het EK voor de langebaanzwemmers begint op 17 mei. Bij het EK langebaanzwemmen in Boedapest zijn er nog tickets te verdienen voor de Olympische Zomerspelen in Tokio die op 23 juli beginnen.

Selectie Team NL:

Vrouwen: Ranomi Kromowidjojo, Femke Heemskerk, Maaike de Waard, Kira Toussaint, Rosey Metz, Kim Busch, Tes Schouten, Valerie van Roon, Marrit Steenbergen, Robin Neumann, Imani de Jong, Silke Holkenborg, Tessa Giele en Anne Palmans.

Mannen: Nyls Korstanje, Jesse Puts, Arno Kamminga, Caspar Corbeau, Kenzo Simons, Luc Kroon, Thom de Boer, Ties Elzerman, Thomas Verhoeven, Joeri Verlinden, Arjan Knipping, Kyle Stolk en Stan Pijnenburg.

Van 12 tot en met 16 mei komen de openwaterzwemmers in actie. Namens Nederland staat bij de dames Sharon van Rouwendaal aan de start. Bij de heren doen Ferry Weertman en Lars Botteliers mee.

Informatie en livestreams

Ben je benieuwd hoe het programma er uit ziet voor het EK Zwemmen van 2021? bekijk hier het complete programma voor de komende twee weken.

KLIK HIER en kijk nu direct LIVE

Programma EK langebaanzwemmen 

De livestreams van het EK Zwemmen in Boedapest worden dagelijks opnieuw geüpdatet 

Sport in Nederland zend het EK zwemmen in Boedapest zelf niet live uit. Via bovenstaande linkjes proberen we je de juiste links aan te bieden om online naar het toernooi te kijken. Wij wensen je de komende twee weken veel plezier toe met het online kijken naar het EK Zwemmen.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites