Gerwyn Price

Price kansloos tegen Clemens

Price hard met 1-5 onderuit tegen Clemens

Het WK zit voor Gerwyn Price er op. De Welshman en huidig nummer één van de wereld was kansloos tegen de Duitser Gabriel Clemens.

Price begon in de eerste set voortvarend en met drie rake dubbels nam hij een 1-0 voorsprong. Daarna begon bij de wereldkampioen van 2020 de motor te haperem, kwam Clemens beter in de partij en wist de Duitser een 3-1 voorsprong in sets te nemen.

In de vijfde set kwam Price met een koptelefoon op om zich af te sluiten van het boe geroep van het Engelse en Duitse publiek. Dat hielp hem één leg want Clemens bleef er nuchter onder en won de wedstrijd verdiend met 5-1.

In de halve finale speelt de Duitser maandagavond tegen de Engelsman Michael Smith.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen