Price is van Duijvenbode in de finale de baas

Dirk van Duijvenbode - Gerwyn Price

Price in de finale met 11-10 te sterk voor Van Duijvenbode

Gerwyn Price heeft zondag ten koste van Dirk van Duijvenbode de World Series of Darts Finals weten te winnen.

In een gelijk opgaande finale deed Van Duijvenbode maar weinig onder voor de wereldkampioen van 2021. De Welshman scoorde met 100,14 net wat hoger dan de Nederlander met 97,69, maar Van Duijvenbode kwam net wat te kort om de finale te winnen. Price trok met 11-10 aan het langste eind.

Na afloop liet Van Duijvenbode weten te balen van de nederlaag, maar gaf wel de credits aan Price. “Gerwyn is de terechte winnaar”, gaf Van Duijvenbode na zijn 10-11-nederlaag voor eigen publiek toe bij Viaplay. “Op de momenten dat het moest, miste hij niet.”

De darters kunnen zich nu gaan voorbereiden op het volgende evenement. Op 1 oktober begint de World Grand Prix in Dublin. Bij dit toernooi moeten de darters beginnen met een dubbel en eindigen met een dubbel.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.