Price draait bij en vind dat WK door moet gaan

Gerwyn Price

Gerwyn Price

Price: “Ik heb waarschijnlijk te snel gereageerd”

Woensdagmiddag liet darter wereldkampioen Gerwyn Price weten via instagram dat het beter zou zijn als het WK darts stil gelegd zou gaan worden. Na zijn overwinning op Dirk van Duijvenbode draaide The Iceman uit Wales bij.

Check via deze link nu het programma van vandaag

Price vind namelijk amper een halve dag later dat het toernooi gewoon door moet gaan. “Ik heb waarschijnlijk te snel gereageerd. Het kost veel tijd en moeite om dit toernooi te laten plaatsvinden. De PDC en alle mensen die erbij betrokken zijn leveren fantastisch werk. Het toernooi moet worden afgemaakt”, aldus Price na afloop tijdens een persconferentie.

Price houd nog wel een slag om de arm mocht de PDC besluiten het toernooi wegens nog meer coronabesmettingen uit te gaan stellen. “Mochten ze alsnog besluiten om het toernooi voorlopig te staken, dan heb ik daar ook begrip voor”, vervolgde Price op de persconferentie. “Maar gezien de hoeveelheid werk van alles en iedereen vind ik het goed dat het toernooi voor nu gewoon verdergaat.”

De Welshman die in Alexandra Palace zijn wereldtitel verdedigd is wel van mening dat het ontzettend vervelend is dat er een aantal spelers uit het toernooi zijn na een positieve test. Het is gewoon triest om die jongens er op deze manier uit te zien gaan.”

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: