Portugal - Ghana

Portugal wint met pijn en moeite

Portugal is in Qatar waar het WK voetbal plaats vind het toernooi begonnen met een 3-2 overwinning op Ghana.

De wedstrijd ontplofte pas in de laatste 25 minuten. Ronaldo kreeg vrij gemakkelijk een strafschop toegekend door een duwtje in de rug en benutte dat buitenkansje zelf.

Een kwartier voor tijd wist Ghana via Ayew de gelijkmaker te maken, maar Felix en Leao schoten Portugal daarna na een 3-1 voorsprong. Ghana kwam vlak voor tijd via Bukari nog terug tot 3-2 en maakte in de negen minuten blessuretijd daarna jacht op de 3-3.

Die gelijkmaker viel bijna, maar een fout van doelman Costa die een speler van Ghana over het hoofd zag ging net niet in het doel.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.