Formule 1 kalender
Formule 1 kalender

Politieke uitingen in formule 1 aan banden gelegd

Politieke uitingen mogen alleen nog maar op aanvraag

Formule 1 coureurs krijgen in de toekomst niet meer de kans om zich politiek te uiten. Dat heeft de FIA bekend gemaakt dinsdag.

Coureurs overtreden de nieuwe regels als ze “statements maken of tonen van politieke, religieuze of persoonlijke aard die duidelijk in strijd zijn met het generale principe van neutraliteit dat de FIA promoot”. Ze mogen die statements wel maken als ze vooraf schriftelijke toestemming van de FIA of de lokale bond hebben gekregen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen