Mohamed Ihattaren

Ihattarren vast op verdenking van ernstige bedreigingen

Mohamed Ihattaren is in Utrecht opgepakt wegens ernstige bedreigingen. Met dat nieuws kwam De Telegraaf dinsdagavond.

De arrestatie vond plaats bij een huis waar Ihattaren op dat moment verbleef. Agenten in uniform en in burger drongen volgens getuigen het huis binnen en voerden de voormalig PSV‘er af, stelt de ochtendkrant. Het is nog onduidelijk wie hij bedreigd zou hebben en waarom.

De politie gaat de aangifte van een slachtoffer de komende dagen onderzoeken. Het is onduidelijk of Ihattaren tijdens het onderzoek in de cel moet blijven, maar die kans wordt aannemelijk geacht.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.