23 februari 2024
Polen - Saudi-Arabië

Polen - Saudi-Arabië

Polen met 2-0 langs fel Saudi-Arabië

Wat Argentinië niet lukte is Polen wel gelukt. Op het WK voetbal wisten de Europeanen met 2-0 te winnen van de Saudi’s.

Polen had het wel ontzettend lastig het felle Saudi-Arabië. Net als tegen de Argentijnen joegen ze de Poolse spelers de stuipen op het lijf. Toch wist Zielinski vlak voor rust te scoren waardoor de Polen een 1-0 voorsprong komen.

Op slag van rust kreeg Saudi-Arabië een heel erg goedkope penalty toegekend, maar die werd in twee instanties gestopt door doelman Szczesny.

Lewandowski profiteerde in de tweede helft van een verdedigingsblunder van Saudi-Arabië waardoor hij zijn eerste doelpunt wist te maken op een wereldkampioenschap voetbal.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl