Polen verder ondanks nederlaag tegen Argentinië

Mexico komt één goal tekort om Polen uit achtste finale te houden

Polen is ondanks een 0-2 nederlaag toch achtste finalist bij het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Polen bereikte op doelsaldo de laatste 16.

De Polen hadden tegen de Argentijnen echt helemaal niks in de melk te brokkelen. De Zuid-Amerikanen domineerden de wedstrijd en hadden maar liefst 74% balbezit. Mac Alisstar vlak na rust en Alvarez zorgden voor de Argentijnse treffers.

Lionel Messi had niet zijn avond. De middenvelder van het Franse Paris Saint-Germain miste een strafschop.

Mexico won wel zijn laatste wedstrijd tegen Saoedi-Arabië met 2-1, maar de Mexicanen hadden nog een derde goal nodig om het Poolse team uit de achtste finale te houden.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.