27 maart 2024
Spanje Polen

Spanje - Polen

Spanje moet nog flink aan de bak op het EK

Polen heeft zaterdagavond  bij het EK Voetbal een verdiend punt gepakt tegen Spanje. De wedstrijd in Sevilla eindigde in een spannende wedstrijd in 1-1.

De puntendeling was niet eens onverdiend te noemen. De Spanjaarden breien heel wat af met de bal, maar tot echt grote kansen weet de ploeg niet te komen. Via Morata kwam Spanje halverwege de eerste helft wel op een 1-0 voorsprong. Op het randje van buitenspel kon Morata de 1-0 binnen tikken.

[wp_bannerize group=”Euro 2020 banner” categories=”101,967,922,64″]

Polen wat er echt voor vocht, stichtte af en toe best gevaar, maar het duurde tot na de rust dan topschutter Lewandowski voor de gelijkmaker tekende. Spanje had via Moreno op 2-1 kunnen komen maar Moreno schoot een penalty op de paal.

Spanje zal volgende week tegen Slowakijke vol aan de bak moeten want ander dreigt een voortijdig einde van het EK Voetbal. Ook Polen moet nog vol aan de bak tegen Zweden want met 1 uit 2 staat Polen onderaan.