Poels wint etappe, Jumbo-Visma viert het feestje

Vuelta Jumbo-Visma

Poels klopt Evenepoel, Kuss wint Vuelta

Hij deed het in de Tour en twee maanden later in de Vuelta. Wout Poels heeft voor de tweede keer dit jaar een etappe gewonnen in een grote ronde.

In de voorlaatste etappe leek Remco Evenepoel er met de overwinning vandoor te gaan, maar Poels ging op 350 meter sprintend aan en bleef de Belg die al drie etappes won voor.

Jumbo-Visma vierde zaterdagmiddag het feestje want de Amerikaan Sepp Kuss gaat de Vuelta winnen. Teamgenoot Jonas Vingegaard eindigt als tweede en Primoz Roglic als derde. Voor de derde keer een grote ronde winnen door iemand uit 1 en het zelfde team is een unicum.

Zondag is de laatste etappe. Dan rijden de renners naar Madrid waar na enkele lokale ronden er gesprint zal gaan worden voor de winst in de 21ste etappe.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/