juni 30, 2022

Sport in Nederland | Sportnieuws

Vind hier het laatste nationale en internationale sportnieuws

Play-off live stream AZ - Vitesse

Play-off live stream AZ - Vitesse

Volg hier zondagmiddag via de play-off live stream AZ – Vitesse. De wedstrijd in Alkmaar begint om 14.30 uur. De winnaar plaatst zich voor de Conference League. Lees hier de voorbeschouwing op de wedstrijd.

Afgelopen donderdagavond wist Vitesse zich in het eigen Gelredome op matchpoint te zetten. De Arnhemmers wonnen het duel met 2-1. Toch liet AZ in fases zien dat het beter voetbalde dan Vitesse. In de return zal AZ dus moeten proberen om de achterstand in eigen huis weg te poetsen. Mocht het na 90 minuten spelen gelijk staan dan zal er verlengt gaan worden.

AZ – Vitesse op de televisie en via een live stream

De wedstrijd tussen AZ en Vitesse is vanmiddag ook live te zien op de televisie. De wedstrijd zal namelijk live worden uitgezonden door ESPN. Bij de meeste providers is dit kanaal gratis te zien. Heb je geen abonnement dan kan je proberen om via deze link van LIVE TV naar de wedstrijd te gaan kijken. Wij kunnen niet garanderen dat de betreffende stream ook werkt.

Wil je 100% de wedstrijd niet missen dan kan je de wedstrijd ook volgen via Omroep Gelderland en NH Radio. Wij wensen je veel plezier toe met het kijken naar de wedstrijd AZ – Vitesse.

Vitesse - AZ

AZ – Vitesse

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.