Meteen naar de inhoud
Home » Play-off live stream Vitesse – FC Utrecht

Play-off live stream Vitesse – FC Utrecht

Om 18.00 uur kan je hier via een play-off live stream Vitesse – FC Utrecht volgen. Vind op deze pagina nu een gratis voetbal stream.

Gaat Vitesse het vandaag nog redden? De Arnhemmers waren dit seizoen in Europa succesvol, maar in de achtste finale van de Conference League was AS Roma te sterk. Nu lijkt de ploeg van trainer Letsch een plaats in Europa te kunnen vergeten want de heenwedstrijd tegen FC Utrecht werd kansloos met 3-1 verloren. Wil Vitesse er vanavond nog wat van maken dan zal het uit een ander vaatje moeten gaan tappen.

Vitesse – FC Utrecht op televisie en via een live stream

De wedstrijd tussen Vitesse en FC Utrecht kan je vanavond ook live kijken op de televisie. Aangezien ESPN de rechten in handen heeft zenden zij dit play-off duel live uit. De wedstrijd is live te zien op ESPN 1 en bij de meeste providers is deze zender gratis te ontvangen. Heb je geen abonnement dan raden we je aan om je provider te bellen en een abonnement af te sluiten.

Ook zonder een abonnement zijn er manieren om wellicht de wedstrijd online te volgen. Zo kan je via deze link van LIVE TV soms nog wel eens een gratis livestream vinden. Wij kunnen niet garanderen dat er ook streams beschikbaar zijn en werken. Check de link en wellicht heb je geluk en kan je de wedstrijd via hun mogelijk live kijken.

In ieder geval kan je via de radio vanmiddag wel de wedstrijd live volgen. Want via deze live stream van Omroep Gelderland en deze livestream van Omroep Utrecht kan je de wedstrijd Vitesse – FC Utrecht live volgen.

Geef een antwoord