juli 1, 2022

Sport in Nederland | Sportnieuws

Vind hier het laatste nationale en internationale sportnieuws

Play-off live stream Heracles – Excelsior

2 min read
Play-off live stream Heracles - Excelsior

Play-off live stream Heracles - Excelsior

Vanavond om 20.00 uur volg je hier via een play-off live stream Heracles – Excelsior. Een gratis werkende stream vind je nu hier op deze pagina.

De kans dat Heracles na zeventien seizoenen eredivisie afvloeit naar de Keuken Kampioen Divisie is vanavond ontzettend groot. De ploeg uit Almelo verloor woensdag de heenwedstrijd in Rotterdam met 3-0. Heracles interim trainer Rene Kolmschot acht de kans op de finale van de play-off te halen nog steeds op 50-50. Heracles weet dus dat het vanavond aan de bak kan om deze grote achterstand voor eigen publiek weg te poetsen.

Play-off op tv en via een live stream

De wedstrijden in de play-off zijn dit weekend ook gewoon weer live te zien op de televisie. ESPN zend namelijk het voetbal uit op kanaal 1. Bij de meeste providers is dit kanaal gratis beschikbaar. Heb je geen abonnement op dit kanaal dan kan je het beste met je provider gaan bellen om een abonnement af te sluiten.

Ook via het internet zijn er vanmiddag weer streams beschikbaar. Zo is de wedstrijd waarschijnlijk ook live te volgen via deze live stream van LIVE TV. Omdat wij zelf de wedstrijd niet live uitzenden kunnen we niet garanderen dat de stream werkt. Wij adviseren altijd via je provider een abonnement te nemen om zo het voetbal legaal te kijken.

Tot slot kan je ook online naar het voetbal luisteren. Want de wedstrijd Heracles en Excelsior is namelijk ook live te volgen via de live stream van Omroep Oost en via de live stream van RTV Rijnmond.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.