juli 1, 2022

Sport in Nederland | Sportnieuws

Vind hier het laatste nationale en internationale sportnieuws

Play-off live stream FC Eindhoven – ADO Den Haag

2 min read
Play-off live stream FC Eindhoven - ADO Den Haag

Play-off live stream FC Eindhoven - ADO Den Haag

Volg hier zaterdagmiddag gratis via de play-off live stream FC Eindhoven – ADO Den Haag. Handige streams staan hier voor je klaar op deze pagina. De winnaar van de wedstrijd plaatst zich voor de finale van de play-off voor promotie naar de eredivisie.

Vanmiddag zal het ongetwijfeld een hele spannende wedstrijd gaan worden tussen FC Eindhoven en ADO Den Haag. Afgelopen dinsdag eindigde het treffen in Den Haag in 2-1 in het voordeel in ADO. Wil FC Eindhoven de droom op promotie naar de eredivisie levend houden dan zal er gewonnen moeten worden.

Play-off op tv en via een live stream

De wedstrijden in de play-off zijn dit weekend ook gewoon weer live te zien op de televisie. ESPN zend namelijk het voetbal uit op kanaal 1. Bij de meeste providers is dit kanaal gratis beschikbaar. Heb je geen abonnement op dit kanaal dan kan je het beste met je provider gaan bellen om een abonnement af te sluiten.

Ook via het internet zijn er vanmiddag weer streams beschikbaar. Zo is de wedstrijd waarschijnlijk ook live te volgen via deze live stream van LIVE TV. Omdat wij zelf de wedstrijd niet live uitzenden kunnen we niet garanderen dat de stream werkt. Wij adviseren altijd via je provider een abonnement te nemen om zo het voetbal legaal te kijken.

Tot slot kan je ook online naar het voetbal luisteren. Want de wedstrijd FC Eindhoven – ADO Den Haag is namelijk ook live te volgen via de live stream van Omroep Brabant en via de live stream van Omroep West.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.