Plateau des Glières is geen makkie

Plateau des Glières is geen makkie

Lekke banden mogelijk op deels onverharde Plateau des Glières

Donderdag in de 18e etappe van de Tour de France moeten de renners over de Plateau des Glières. Een pittige klim van 6 kilometer met een gemiddelde stijgingspercentage van 11,2 procent. Boven op de top ligt nog een 2 kilometer lange onverharde weg. De kans op een lekke band is daarbij natuurlijk aanwezig.

De 18e etappe is 175 kilometer lang en heeft een pittig karakter. Onderweg liggen twee pittige cols van de 1e categorie en de Montéé du plateau des Glieres is van de buitencategorie. Niet wegens de lengte maar wel omdat de col enorm stijl is. De Tour de France is absoluut nog niet beslist. Wie een slechte dag heeft kan op deze col minuten verliezen.

 

Profiel 18e etappe Tour de France
Profiel 18e etappe Tour de France

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Geef een reactie