Euro 2024 oranje
Euro 2024 oranje

Pittige loting voor oranje op weg naar EK in Duitsland

Oranje tegen Frankrijk, Griekenland en Ierland

Oranje kan zich de borst gaan nat maken voor de EK kwalificatiewedstrijden op weg naar het eindtoernooi in 2024 in Duitsland.

Bij de loting is Nederland namelijk gekoppeld aan Frankrijk, Griekenland, Ierland en Gibraltar. Een poule die dus pittig is en waar het Nederlands elftal waarschijnlijk niet zo maar even door heen zal fietsen.

De kwalificatiewedstrijden beginnen in maart 2023 en duren tot en met november 2023. De nummers 1 en 2 plaatsen zich voor Euro 2024.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.