Val di Sole

Van Empel komt zwaar ten val

Puck Pieterse heeft in Val di Sole zaterdag een wereldbekerwedstrijd veldrijden weten te winnen. Fem van Empel kwam zwaar ten val.

Pieterse  bleef op het ijzige parcours haar landgenotes Ceylin del Carmen Alvarado en Manon Bakker voor. Van Empel haalde de eindstreep niet. De topfavoriete kwam in de tweede ronde na een mislukte inhaalmanoeuvre hard ten val. De wereldbekerleidster botste op het gladde parcours tegen een paal en lag schreeuwend van de pijn op de grond. Niet veel later werd ze met een brancard van het veld gedragen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl