Pieterse en van der Haar winnen NK veldrijden in Zaltbommel

Pieterse en van der Haar winnen goud bij NK veldrijden in Zaltbommel

Puck Pieterse en Lars van der Haar hebben zondagmiddag in de moddderpoel van Zaltbommel het NK veldrijden weten te winnen.

Door de vele regen van de laatste weken was het parcours voor de rensters en renners zwaar. Pieterse en van der Haar lieten zien over de beste benen te beschikken en wonnen de wedstijd.

Pieterse won in Zaltbommel solo en zag Ceylin Alvarado op 26 seconden als tweede over de streep komen. Fem van Empel eindigde als derde.

Bij de mannen was de strijd spannender, maar van der Haar bleek te sterk voor Joris Nieuwenhuis die op drie tellen achterstand achter de nationaal kampioen over de streep kwam. Ryan Kamp eindigde als derde.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.