2 maart 2024
PEC Zwolle - FC Utrecht voetbal livestream

PEC Zwolle - FC Utrecht voetbal livestream

Kijk hier PEC Zwolle – FC Utrechtvia een eredivisie livestream

Om 12.15 uur is er in de Eredivisie een wedstrijd tussen PEC Zwolle – FC Utrecht. Kijk via een gratis voetbal livestream naar dit duel.

Eredivisie livestreams vind je via deze link

Omdat er de komende week weer Europese confrontaties zijn hebben PSV, Ajax, AZ en FC Twente en vrij weekend gekregen. Dat betekend dus dat er maar vijf wedstrijden worden gespeeld. Twee op zaterdagavond en drie op de zondagmiddag.

Voetbal op de televisie

Ook via de televisie kan je vanavond eredivisie voetbal kijken. De wedstrijden tussen NEC en RKC en daaropvolgend tussen Excelsior en Fortuna Sittard zijn live te zien via ESPN. Bij de meeste providers zit ESPN 1 in het basispakket, maar voor de overige drie kanalen dien je wel een abonnement te hebben.

Sport in Nederland zend helaas geen voetbal live uit. Wij hebben daar de rechten niet voor. Wel kan je via bovenstaande blauwe link directe linkjes vinden op onze voetbal pagina waardoor je gewoon online naar eredivisie voetbal kan kijken. We kunnen geen garantie afgeven dat deze streams ook daadwerkelijk werken.

Programma en uitslagen eredivisie

Zaterdag, 18.45 uur:
NEC – RKC Waalwijk 2-0

21.00 uur:
Excelsior – Fortuna Sittard 2-2

Zondag 12.15 uur:
PEC Zwolle – FC Utrecht

14.30 uur:
Feyenoord – Almere City FC

16.45 uur:
SC Heerenveen – Sparta Rotterdam

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl