Pantelis Hatzidiakos gaat weg bij AZ

Hatzidiakos vertrekt naar Cagliari

AZ gaat afscheid nemen van verdediger Pantelis Hatzidiakos. De Griek verkast naar het Italiaanse Cagliari. Hatzidiakos maakte het nieuws donderdagavond zelf wereldkundig.

Nadat AZ de groepsfase van de Conference League wist te halen door na strafschoppen SK Brann te verslaan maakte Hatzidiakos het nieuws bekend. “Het was een periode met veel ups-and-downs. Ik heb mij teruggeknokt en vertrek door de voordeur”, vervolgde Hatzidiakos. “Ik wil iedereen die mij geholpen heeft bedanken. Het is een fantastisch afscheid.”

Met de transfer van Hatzidiakos houdt de leegloop van AZ aan. De club zag eerder basisspelers Sam Beukema (FC Bologna), Jesper Karlsson (Bologna), Milos Kerkez (Bournemouth) en Tijjani Reijnders (AC Milan) vertrekken.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/