Oussama Darfalou

Darfalou tekent voor 1,5 jaar bij Emmen

FC Emmen heeft zijn aanvallende versterking binnen. Oussama Darfalou (29) tekende in Drenthe vanmorgen een contract tot de zomer van 2024.

Darfalou speelde al eerder in de Eredivisie; in juli 2018 haalde Vitesse hem vanuit Algerije naar Nederland. Hij werd al snel een vaste waarde bij de Arnhemmers, maar kampte later dat seizoen met blessures. Na een verhuurperiode bij VVV-Venlo kende hij een goed seizoen bij Vitesse, waarin hij in 32 wedstrijden belangrijk was met acht treffers. Vervolgens speelde hij nog op huurbasis voor PEC Zwolle, tot hij in 2022 bij MAS Fes in Marokko tekende. In totaal heeft de aanvaller al 94 Eredivisie-duels achter zijn naam staan.

Darfalou wacht nog op een werkvergunning en zal aanstaande zondag nog niet in actie kunnen komen in de belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter SC Cambuur.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.