Oud voetbaltrainer Simon Kistemaker overleden

Simon Kistemaker overleden

Simon Kistemaker overleden

Simon Kistemaker op 81-jarige leeftijd overleden

Oud voetbaltrainer Simon Kistemaker is dinsdag op 81-jarige leeftijd overleden. Kistemaker oud trainer van onder meer De Graafschap was al lange tijd ziek.

Kistemaker was coach bij legio clubs in Nederland, maar boekte zijn grootste successen tussen 1989 en 1993 bij De Graafschap. De in IJmuiden geboren trainer leidde een ploeg met onder anderen Hans Kraay jr. en Erik ten Hag in het seizoen 1990/1991 ongeslagen naar het kampioenschap van de Eerste Divisie.

In maart 2020 overleed zijn vrouw Thea aan de gevolgen van kanker, waardoor Kistemaker weinig vreugde meer uit het leven haalde. De oud-trainer werd zelf ook getroffen door kanker. Zijn gezondheid verslechterde onlangs, waarna hij dinsdag de laatste adem uitblies.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: