Argentinië

Oranje ondanks sterke comeback naar huis

Oranje is net als in 2014 op het WK voetbal gestruikeld over Argentinië. Opnieuw bleken de Argentijnen na strafschoppen te sterk.

Nederland had een hele lastige avond tegen een degelijk Argentinië wat na een sublieme steekpass van aanvoerder Messi via Molina voor rust een 1-0 voorsprong wist te nemen.

In de tweede helft maakte Oranje jacht op de 1-1, maar toen Messi twintig minuten voor tijd vanaf de penaltystip voor de 2-0 zorgde leek het kaarsje uit te gaan.

Toch richtte de ploeg van Bondscoach Van Gaal zich nog een keer op. Supersub Weghorst dwong met twee rake treffers alsnog een verlenging af.

In die verlenging domineerde Argentinië en kwam Nederland een aantal keren goed weg. Toen in de strafschoppenserie Van Dijk en Berghuis direct misten trokken de Argentijnen de halve finale plek daarna binnen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl