21 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Oranje na strafschoppen uitgeschakeld door de VS

Oranje na strafschoppen uitgeschakeld door de VS

Oranje na strafschoppen uitgeschakeld door de VS

Oranje verliest penalty serie tegen de Verenigde Staten

De droom voor het Nederlands vrouwen voetbalelftal om Olympisch kampioen te worden is voorbij. Wereldkampioen Verenigde Staten knikkerde Oranje na strafschoppen uit het toernooi.

Nederland begon de wedstrijd sterk en via Miedema (uit de draai) scoorde Oranje de openingstreffer. Na de goal werd het spel slordig en kreeg de ploeg van scheidend bondscoach Wiegman kreeg twee treffers om de oren van Mewis en Williams.

Via Miedema kwam Nederland na rust toch weer terug tot 2-2. Zo’n tien minuten voor tijd leek Nederland alsnog de winst te pakken toen sterspeelster Martens een penalty mocht nemen na een overtreding op de ingevallen Lineth Beerensteyn, maar haar zwak ingeschoten inzet werd gekeerd door Naeher.

In de verlenging werd een doelpunt van Martens afgekeurd wegens buitenspel en gold dat aan de andere kant voor goals van Christen Press en Alex Morgan. In de penaltyserie ging het vervolgens mis voor Oranje omdat de VS alle raak schoot en Miedema en Nouwen misten.

Mis geen sport en check nu hier de gratis Tokio 2020 livestream, met meer dan 10 werkende kanalen. Ook via Hesgoal en LIVE TV kan je handige streams vinden om online naar de Olympische Spelen in Tokio te kijken.

Powered by WP Bannerize

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites