27 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Oranje LIVE: Live stream Nederland – Turkije

Live stream Nederland - Turkije

Live stream Nederland - Turkije

Kijk via een live stream gratis Nederland – Turkije

Kijk Oranje live via een livestream. Hier kijk je vanavond om 20.45 uur de WK-kwalificatie wedstrijd Nederland – Turkije via een live stream.

KLIK HIER en kijk gratis Nederland – Turkije

De belangen in de Johan Cruijff Arena zijn vanavond enorm groot. Het Nederlands elftal zal vanavond moeten winnen op de koppositie te pakken in deze WK-kwalificatie groep. Na een 1-1 tegen Noorwegen en een overtuigende 4-0 overwinning op Montenegro lijkt de ploeg van bondscoach Louis van Gaal klaar voor de ontmoeting met de Turken.

Van Gaal kan vanavond in Amsterdam niet beschikken over de geblesseerde Cody Gakpo. Ook Nathan Aké die wegens privéomstandigheden de selectie heeft verlaten is niet inzetbaar. Daley Blind die het duel tegen Montenegro miste wegens een schorsing keert vanavond terug in het basiselftal.

Louis van Gaal
Louis van Gaal

Vermoedelijke opstelling Oranje: Bijlow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk en Blind; Frenkie de Jong, Klaassen en Wijnaldum; Berghuis, Depay en Bergwijn.

Nederland – Turkije op televisie en via een live stream

De wedstrijd van Oranje zal vanavond ook op televisie live worden uitgezonden. De wedstrijd is namelijk om 20.45 uur live te zien via de NOS op NPO3. De voorbeschouwing vanuit de Johan Cruijff Arena met Tom Egbers, Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart begint om 20.00 uur.

Wil je de wedstrijd vanavond via een live stream kijken? Kijk dan via Oranje live (roze link) via Gratis Sport Kijken naar Nederland – Turkije. Hier vind je ook gratis live streams van de wedstrijden Noorwegen – Gibraltar en Montenegro – Letland.

Samenvatting
Oranje LIVE: Live stream Nederland - Turkije
Artikel naam
Oranje LIVE: Live stream Nederland - Turkije
Beschrijving
Kijk Oranje live via een livestream. Hier kijk je vanavond om 20.45 uur de WK-kwalificatie wedstrijd Nederland - Turkije via een live stream.
Auteur
Publisher Name
Sport in Nederland
Publisher Logo

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites