Oranje geeft voorsprong uit handen tegen Montenegro

Montenegro - Nederland

Montenegro - Nederland

Oranje verspeelt 2-0 voorsprong en is nog niet zeker van WK

Het Nederlands elftal heeft zaterdagavond verzuimd zich rechtstreek te plaatsen voor het WK voetbal van volgend jaar in Qatar.

Oranje wat eerder op de avond Noorwegen met 0-0 gelijk zag spelen tegen Letland kon zich bij een overwinning rechtstreeks plaatsen voor het WK. Nederland kwam in de uitwedstrijd via Memphis op een 0-2 voorsprong, maar gaf in het laatste kwartier de wedstrijd weg waardoor het in 2-2 eindigde.

Halverwege leidde de ploeg van bondscoach Louis van Gaal met 0-1 in Podgorica door een rake strafschop van Memphis Depay, al kreeg Montenegro ook meerdere goede kansen. Oranje overtuigde ook niet, maar na 54 minuten maakte Memphis wel de 0-2 door achter zijn standbeen langs een voorzet van Denzel Dumfries binnen te werken. Door een goal van Ilija Vukotic werd het negen minuten voor tijd toch weer spannend en in de 86e minuut ging het weer mis.

Nikola Vujnovic kopte de 2-2 binnen, waardoor Nederland dinsdag in De Kuip tegen Noorwegen nog vol aan de bak moet voor een WK-ticket.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: