3 maart 2024
Oranje bereikt kwartfinale van WK voetbal

Oranje bereikt kwartfinale van WK voetbal

Oranje met 3-1 langs de USA

Oranje heeft zaterdagmiddag op het WK voetbal in Qatar de kwartfinale weten te bereiken door USA met 3-1 te verslaan.

De middag begon niet hoopvol want het team uit de Verenigde Staten zette Nederland direct onder druk en Pulisic kreeg al in de tweede minuut een dot van een kans, maar doelman Noppert redde met zijn linkerbeen.

Toch was het Nederland wat de score opende. Na een snel opgezette counter bediende rechtsback Dumfries aanvaller Depay die de 1-0 tegen de touwen schoot. Vlak voor rust sloeg het Nederlands elftal nog een keer toe toen opnieuw Dumfries aan de basis stond van de 2-0. Hij bediende Blind die met rechts scoorde.

In de tweede helft probeerde USA van alles, ,maar Nederland kreeg via Depay en Koopmeiners de beste kansen. Toen Wright met een toverbal voor 2-1 zorgde leek het nog even heel spannende te worden, maar uit een voorzet van Blind kon Dumfries bij de tweede paal de bevrijdende 3-1 binnen tikken.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl