Nederlands elftal Sportnieuws Voetbal

Oranje begint vandaag aan trainingsstage in Zeist

Bondscoach, Ronald Koeman, Nederlands elftal, OranjeOok spelers Jong Oranje op trainingsstage bij Oranje

Het Nederlands elftal begint vandaag in Zeist met de voorbereiding op de oefeninterlands met Slovenië en Italië. In Zeist trainer de spelers van  PSV, Ajax, Feyenoord en AZ, aangevuld met Jong Oranje-klanten die al klaar zijn met de competitie.

De spelers trainen vandaag en morgen in Zeist, zijn daarna drie dagen vrij en gaan op 20 mei verder, mits ze vrijdag bij de definitieve Oranje-selectie horen die Koeman formeert. Internationals uit buitenlandse competities sluiten later aan. Vanaf 26 mei heeft Koeman zijn groep compleet, minus Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum. Zij spelen die avond de CL-finale, met Liverpool tegen Real Madrid.

Bondscoach Ronald Koeman heeft vier oefenduels om Oranje klaar te stomen voor de start van de Nations League, in september. In deze nieuwe competitie zit Nederland in een poule met Frankrijk en Duitsland. ,,Tot de zomer wil ik in vier duels duidelijkheid krijgen over speelwijze en de spelers, zodat we straks in de Nations League niet meer hoeven te experimenteren’’, zegt Koeman.

 

Geef een reactie