Nederland - Qatar

Oranje in achtste finale tegen team USA

Het Nederlands elftal heeft zich als groepswinnaar geplaatst voor de achtste finale van het WK voetbal. Oranje treft zaterdagmiddag team USA.

Nederland winst dinsdag opnieuw niet te overtuigen tijdens dit wereldkampioenschap voetbal in Qatar, maar wist het gastland wel met 2-0 te verslaan. Cody Gakpo met zijn derde van dit toernooi zorgde voor de 1-0, en Frenkie de Jong wist in de tweede helft voor de tweede treffer te zorgen.

Senegal gaat met Nederland verder naar de laatste zestien. De Senegalezen versloegen in de laatste wedstrijd Ecuador met 3-1.

Zaterdagmiddag om 16.00 uur is team USA de volgende tegenstander van het Nederlands elftal.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.