Via welke tv zender kijk ik SK Brann – AZ

SK Brann – AZ donderdagavond live op Veronica

Donderdagavond is de return in de play-off Conference League tussen SK Brann – AZ. De wedstrijd is live te zien op de televisie.

Vorige week eindigde het eerste duel in Alkmaar in 1-1 en donderdagavond is om 19.00 uur de return in het Noorse Bergen. Er staat dus veel op het spel voor AZ. Want de verliezer speelt komend seizoen namelijk geen Europees voetbal.

SK Brann – AZ op de televisie

SK Brann – AZ is donderdagavond live te zien via Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 18.30 uur. De aftrap in Bergen is om 19.00 uur.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/