Ook Danny Noppert test positief op corona

Danny Noppert

Danny Noppert

Ook Noppert in quarantaine met positieve test

Danny Noppert is de vierde Nederlandse darter die positief heeft getest op het coronavirus. Daarmee is de Fries de vierde Nederlander die positief getest is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Danny Noppert (@dannynoppert_official)

Noppert die woensdag uitgeschakeld werd door de Engelsman Ryan Searle wou donderdag huiswaarts keren, maar een test voor de vlucht bleek positief te zijn. Daardoor moet ook Noppert voorlopig in quarantaine blijven in Londen tot hij een negatieve test kan overleggen.

Eerder dit WK testte ook Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort en Michael van Gerwen positief. Bij van Barneveld kwam de positieve test na een nederlaag tegen Rob Cross, maar van der Voort en van Gerwen testen positief voor hun derde ronde duel tegen James Wade en Chris Dobey.

Dirk van Duijvenbode en Martijn Kleermaker ontsprongen de dans tot  nu toe. Van Duijvenbode zat op kerstavond aan tafel met van der Voort en van Gerwen, maar kon woensdagavond met een negatieve test gewoon in actie komen tegen Gerwyn Price. Van Duijvenbode verloor die partij overigens wel kansloos met 1-4.

Martijn Kleermaker komt donderdag in actie in Ally Pally tegen James Wade.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: