Ontketende van Gerwen naar halve finale EK

Michael van Gerwen

Michael van Gerwen

Van Gerwen klopt Price in Salzburg met 10-8

Michael van Gerwen heeft zondagmiddag in een prachtige partij de halve finale van het EK Darts in Salzburg weten te bereiken.

Een ontketende van Gerwen won met 10-8 van wereldkampioen Gerwyn Price. Zowel de Nederlander als de Welshman speelden één van hun beste partijen van de afgelopen jaren.

Van Gerwen kwam tegen Price die geen dubbel miste met 1-4 achter, maar wist zich terug te knokken tot 4-4. Vanaf dat moment ging het gelijk op en gaven beiden elkaar weinig toe. Bij een stand van 8-8 plaatste van Gerwen de beslissende break om het daarna in zijn eigen leg af te maken.

Van Gerwen gooide een gemiddelde van 107,74 per drie pijlen en Price 107,56. Op de dubbels was Price met 8 uit 11 effectiever dan van Gerwen die 10 van de 20 kansen benutte. Het was voldoende om de halve finale te bereiken die vanavond gespeeld zullen worden. KLIK HIER en kijk het EK Darts live via Actueel Sportnieuws.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste volleybal, hockey en handbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: