1 maart 2024
Dick Lukkien FC Emmen

Dick Lukkien FC Emmen

Lukkien zet Suslov en Van Gelderen uit selectie

Vorig jaar was er bij FC Groningen veel onrust, maar ook nu is het er niet rustig. Twee spelers zijn uit de selectie gezet.

Trainer Dick Lukkien heeft Tomas Suslov voor de tweede keer uit zijn selectie gezet en deze keer is ook verdediger Liam van Gelderen uit de selectie gezet. De reden? Omgehoorzaamheid.

Lukkien die deze zomer FC Emmen verruilde voor FC Groningen wil er het volgende over kwijt. “Ik heb eerder ook al gezegd dat ik werk volgens bepaalde afspraken”, aldus Lukkien tegenover de regionale omroep RTV Noord. „Die afspraken heeft zowel Suslov als Van Gelderen geschonden. Over de inhoud wil ik verder niks kwijt, maar afspraken moeten worden nagekomen, niks meer en niks minder. We zijn met iets bezig als team en je moet elkaar kunnen vertrouwen.”

FC Groningen dat degradeerde kent in de Keuken Kampioen Divisie geen beste start. Na een overwinning op Jong Ajax werd er verloren van Jong FC Utrecht en wist het thuis tegen Willem II niet verder te komen dan een 0-0 gelijkspel.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl